Παναγια Σουμελα Φωτογραφιεσ - Syllogos Pontiwn Panagia Soymela Photos Facebook / Φωτογραφιεσ απο την ημερησια εκδρομη του συλλογου στην παναγια σουμελα, στο αρχαιολογικο μουσειο αιανησ κοζανησ και στο βελβεντο (κυριακή 15 ιουνίου)

Παναγια Σουμελα Φωτογραφιεσ - Syllogos Pontiwn Panagia Soymela Photos Facebook / Φωτογραφιεσ απο την ημερησια εκδρομη του συλλογου στην παναγια σουμελα, στο αρχαιολογικο μουσειο αιανησ κοζανησ και στο βελβεντο (κυριακή 15 ιουνίου). Το 2005 ο συλλογοσ αγοραζει μια εκταση 15,4 στρεμματων η οποια περιλαμβανει εκκλησια,πολιτιστικο κεντρο με κουζινα και σπιτι. Μέσα από δράσεις κρατάει την παράδοση των ποντίων ζωντανή και μέσα από … Ήταν στα 386, παρθένα παναγία, δέσποινα αθηνιώτισσα και του θεού μητέρα, που' πες στους δύο μοναχούς σωφρόνιο και βαρνάβα, Λαμπρη υποδοχη τησ παναγιασ σουμελα στα γιαννιτσα. Εκει υπαρχει πιστο αντιγραφο τησ θαυματουργησ εικονασ τησ παναγιασ σουμελα.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr εκεί μετέβη για τις πανηγυρικές εκδηλώσεις και. Γιώργος ζαχαριάδης πόντιος, από την πτολεμαΐδα (την άρδασσα) για δεύτερη χρονιά χθες και για 23 ώρες διήνυσε 171. Η τοιχογραφία προκάλεσε τον ενθουσιασμό των τούρκων που εργάζονταν σε αυτή την πτέρυγα της μονής, η οποία επιφυλάσσει συνεχώς καινούργιες εκπλήξεις για ερευνητές και πιστούς. Η αδελφότητα ποντίων τορόντο ¨παναγία σουμελά¨ από το έτος ίδρυσης του αποτελεί τον θεματοφύλακα των ηθών και εθίμων. Το 1822 η αδελφή πελαγία από την ιερά μονή κεχροβουνίου είδε την παναγία να της ζητά να βρει μια θαυματουργή εικόνα που ήταν χρόνια θαμμένη στη γη.

Black Sea News Ti Alla3e Sthn Toyrkia Me Thn Panagia Soymela
Black Sea News Ti Alla3e Sthn Toyrkia Me Thn Panagia Soymela from 3.bp.blogspot.com
Εικόνες από το ιερό προσκύνημα της μονής της παναγίας της σουμελά στην τραπεζούντα του πόντου. Δειτε παρακατω τισ υπολοιπεσ φωτογραφιεσ απο το ιδρυμα ''παναγια σουμελα'' των η.π.α. Πορεια πιστεωσ του γωιργου ζαχαριαδη απο την παναγια σουμελα στην παναγια γουμερα (δειτε φωτογραφιεσ). Οι επισκέπτες είδαν ότι τα πρόσωπα σχεδόν όλων. Μυρτιάς από παρασκευή 6 νοεμβρίου Για περισσοτερεσ φωτογραφιεσ καντε κλικ εδω ετικέτες: Αρχιερατικο συλλειτουργο ιερά μητρόπολη βεροίας μητροπολίτης βεροίας παντελεήμων μητροπολίτης δράμας παύλος μνημη κτιτορων παναγια σουμελα βερμιο παναγια σουμελα βερμιου Η πάνσεπτος εικόνα της παναγίας σουμελά στην ι.μ.

Με λαμπρότητα την δευτέρα 14 οκτωβρίου το απόγευμα η θεσσαλονίκη υποδέχθηκε την παναγιά του πόντου, το θαυματουργό ιερό εικόνισμα της παναγίας σουμελά από το όρος βέρμιο.

Φωτογραφιεσ απο την παναγια σουμελα του ποντου παραμονη τησ παναγιασ όλα έτοιμα για την αυριανή θεία λειτουργία που θα τελεσθεί στην παναγία σουμελά τραπεζούντος στον πόντο. Φωτογραφιεσ απο την ημερησια εκδρομη του συλλογου στην παναγια σουμελα, στο αρχαιολογικο μουσειο αιανησ κοζανησ και στο βελβεντο (κυριακή 15 ιουνίου) Με μασκεσ και αποστασεισ εορταστηκε ο δεκαπενταυγουστοσ στην παναγια σουμελα (βιντεο φωτογραφιεσ) με μάσκες και αποστάσεις για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού εορτάστηκε ο δεκαπενταύγουστος στην παναγία σουμελά στην καστανιά ημαθίας. Δειτε τι εγινε εκει με πολλεσ πολλεσ φωτογραφιεσ. Τη θαυματουργό παναγία σουμελά υποδέχθηκε η θεσσαλονίκη. Μέσα από δράσεις κρατάει την παράδοση των ποντίων ζωντανή και μέσα από … Tags αγια βαρβαρα αναστηλωση βραχοσ εργασια μονοπατι παναγια σουμελα τραπεζουντα διαβαστε επισησ Πορεια πιστεωσ του γωιργου ζαχαριαδη απο την παναγια σουμελα στην παναγια γουμερα (δειτε φωτογραφιεσ). Τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση, δρομολόγηση κ.α. Εκει υπαρχει πιστο αντιγραφο τησ θαυματουργησ εικονασ τησ παναγιασ σουμελα. Παναγια σουμελα το σάββατο 15 αυγούστου το πρωί εορτάστηκε με λαμπρότητα η θεομητορική εορτή της κοιμήσεως της υπεραγίας θεοτόκου στο πανελλήνιο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στην. Δειτε παρακατω τισ υπολοιπεσ φωτογραφιεσ απο το ιδρυμα ''παναγια σουμελα'' των η.π.α. Το 2005 ο συλλογοσ αγοραζει μια εκταση 15,4 στρεμματων η οποια περιλαμβανει εκκλησια,πολιτιστικο κεντρο με κουζινα και σπιτι.

Γιώργος ζαχαριάδης πόντιος, από την πτολεμαΐδα (την άρδασσα) για δεύτερη χρονιά χθες και για 23 ώρες διήνυσε 171. Εκει υπαρχει πιστο αντιγραφο τησ θαυματουργησ εικονασ τησ παναγιασ σουμελα. Οι επισκέπτες είδαν ότι τα πρόσωπα σχεδόν όλων. Φωτογραφιεσ απο την παναγια σουμελα του ποντου παραμονη τησ παναγιασ όλα έτοιμα για την αυριανή θεία λειτουργία που θα τελεσθεί στην παναγία σουμελά τραπεζούντος στον πόντο. Η αδελφότητα ποντίων τορόντο ¨παναγία σουμελά¨ από το έτος ίδρυσης του αποτελεί τον θεματοφύλακα των ηθών και εθίμων.

H 8aymatoyrgh Eikona Ths Panagias Soymela Iellada Gr
H 8aymatoyrgh Eikona Ths Panagias Soymela Iellada Gr from www.iellada.gr
Ήταν στα 386, παρθένα παναγία, δέσποινα αθηνιώτισσα και του θεού μητέρα, που' πες στους δύο μοναχούς σωφρόνιο και βαρνάβα, Η αδελφότητα ποντίων τορόντο ¨παναγία σουμελά¨ από το έτος ίδρυσης του αποτελεί τον θεματοφύλακα των ηθών και εθίμων. Παναγια σουμελα το σάββατο 15 αυγούστου το πρωί εορτάστηκε με λαμπρότητα η θεομητορική εορτή της κοιμήσεως της υπεραγίας θεοτόκου στο πανελλήνιο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στην. Ο σημερινός ναός της παναγίας της κανάλας χτίστηκε το 1869 στη θέση του αρχικού ναού, που ο θρύλος αναφέρει ότι χτίστηκε μετά από την επεισοδιακή εύρεση της εικόνας από κύθνιους ψαράδες. Tags αγια βαρβαρα αναστηλωση βραχοσ εργασια μονοπατι παναγια σουμελα τραπεζουντα διαβαστε επισησ Δειτε παρακατω τισ υπολοιπεσ φωτογραφιεσ απο το ιδρυμα ''παναγια σουμελα'' των η.π.α. Δειτε τι εγινε εκει με πολλεσ πολλεσ φωτογραφιεσ. Με μασκεσ και αποστασεισ εορταστηκε ο δεκαπενταυγουστοσ στην παναγια σουμελα (βιντεο φωτογραφιεσ) με μάσκες και αποστάσεις για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού εορτάστηκε ο δεκαπενταύγουστος στην παναγία σουμελά στην καστανιά ημαθίας.

Εκει υπαρχει πιστο αντιγραφο τησ θαυματουργησ εικονασ τησ παναγιασ σουμελα.

Φωτογραφιεσ απο την παναγια σουμελα του ποντου παραμονη τησ παναγιασ όλα έτοιμα για την αυριανή θεία λειτουργία που θα τελεσθεί στην παναγία σουμελά τραπεζούντος στον πόντο. Η τοιχογραφία προκάλεσε τον ενθουσιασμό των τούρκων που εργάζονταν σε αυτή την πτέρυγα της μονής, η οποία επιφυλάσσει συνεχώς καινούργιες εκπλήξεις για ερευνητές και πιστούς. Πορεια πιστεωσ του γωιργου ζαχαριαδη απο την παναγια σουμελα στην παναγια γουμερα (δειτε φωτογραφιεσ). Τη θαυματουργό παναγία σουμελά υποδέχθηκε η θεσσαλονίκη. Με λαμπρότητα εορτάστηκε η θεομητορική εορτή της κοιμήσεως της θεοτόκου στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στην καστανιά του βερμίου. Εικόνες από το ιερό προσκύνημα της μονής της παναγίας της σουμελά στην τραπεζούντα του πόντου. Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr εκεί μετέβη για τις πανηγυρικές εκδηλώσεις και. Η πάνσεπτος εικόνα της παναγίας σουμελά στην ι.μ. Παναγια σουμελα το σάββατο 15 αυγούστου το πρωί εορτάστηκε με λαμπρότητα η θεομητορική εορτή της κοιμήσεως της υπεραγίας θεοτόκου στο πανελλήνιο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στην. Βρες όλες τις μονές της παναγίας σουμελάς στη βέροια και για κάθε μία θα βρεις: Εκει υπαρχει πιστο αντιγραφο τησ θαυματουργησ εικονασ τησ παναγιασ σουμελα. Λαμπρη υποδοχη τησ παναγιασ σουμελα στα γιαννιτσα. Οι επισκέπτες είδαν ότι τα πρόσωπα σχεδόν όλων.

Βρες όλες τις μονές της παναγίας σουμελάς στη βέροια και για κάθε μία θα βρεις: Αρχιερατικο συλλειτουργο ιερά μητρόπολη βεροίας μητροπολίτης βεροίας παντελεήμων μητροπολίτης δράμας παύλος μνημη κτιτορων παναγια σουμελα βερμιο παναγια σουμελα βερμιου Το 1822 η αδελφή πελαγία από την ιερά μονή κεχροβουνίου είδε την παναγία να της ζητά να βρει μια θαυματουργή εικόνα που ήταν χρόνια θαμμένη στη γη. Τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση, δρομολόγηση κ.α. Εκει υπαρχει πιστο αντιγραφο τησ θαυματουργησ εικονασ τησ παναγιασ σουμελα.

Thes Panagia Soymela Fwtografies Apo To Ekklhsaki Poy Anakalyfhke Ston Ponto
Thes Panagia Soymela Fwtografies Apo To Ekklhsaki Poy Anakalyfhke Ston Ponto from www.thes.gr
Εκεί ανακάλυψαν περίτεχνη τοιχογραφία της παναγίας που είχε μείνει μέχρι σήμερα στο σκοτάδι. Tags αγια βαρβαρα αναστηλωση βραχοσ εργασια μονοπατι παναγια σουμελα τραπεζουντα διαβαστε επισησ Γιώργος ζαχαριάδης πόντιος, από την πτολεμαΐδα (την άρδασσα) για δεύτερη χρονιά χθες και για 23 ώρες διήνυσε 171. Βρες όλες τις μονές της παναγίας σουμελάς στη βέροια και για κάθε μία θα βρεις: Με λαμπρότητα εορτάστηκε η θεομητορική εορτή της κοιμήσεως της θεοτόκου στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στην καστανιά του βερμίου. Μια ωρα οδικωσ απο την πολη τησ νεασ υορκησ,στα βορειοδυτικα. Εικόνες από το ιερό προσκύνημα της μονής της παναγίας της σουμελά στην τραπεζούντα του πόντου. Εικονα ασημι925° παναγια ροδο το.

Η αδελφότητα ποντίων τορόντο ¨παναγία σουμελά¨ από το έτος ίδρυσης του αποτελεί τον θεματοφύλακα των ηθών και εθίμων.

Εκεί ανακάλυψαν περίτεχνη τοιχογραφία της παναγίας που είχε μείνει μέχρι σήμερα στο σκοτάδι. Δειτε το προηγουμενο αφιερωμα και πολλεσ πληροφοριεσ και φωτογραφιεσ παρακατω. Μέσα από δράσεις κρατάει την παράδοση των ποντίων ζωντανή και μέσα από … Μια ωρα οδικωσ απο την πολη τησ νεασ υορκησ,στα βορειοδυτικα. Εικονα ασημι925° παναγια ροδο το. Οι επισκέπτες είδαν ότι τα πρόσωπα σχεδόν όλων. Δειτε παρακατω τισ υπολοιπεσ φωτογραφιεσ απο το ιδρυμα ''παναγια σουμελα'' των η.π.α. Τη θαυματουργό παναγία σουμελά υποδέχθηκε η θεσσαλονίκη. Αρχιερατικο συλλειτουργο ιερά μητρόπολη βεροίας μητροπολίτης βεροίας παντελεήμων μητροπολίτης δράμας παύλος μνημη κτιτορων παναγια σουμελα βερμιο παναγια σουμελα βερμιου Γιώργος ζαχαριάδης πόντιος, από την πτολεμαΐδα (την άρδασσα) για δεύτερη χρονιά χθες και για 23 ώρες διήνυσε 171. Αναχώρηση 07:45, περιοχή λαμιασ και λαρισασ ενδιάμεσες στάσεις και συνεχίζουμε για την ιστορικη μονη τησ παναγιασ σουμελα, στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του βέρμιου, για προσκυνήσουμε αυτή την ιδιαίτερη εορταστική ημέρα. Όσοι επισκέφτηκαν το μοναστήρι, του οποίου η ίδρυση χρονολογείται από τον 13ο αιώνα, είδαν την καταστροφή και την μετέδωσαν στα κοινωνικά μέσα. Φωτογραφιεσ απο την ημερησια εκδρομη του συλλογου στην παναγια σουμελα, στο αρχαιολογικο μουσειο αιανησ κοζανησ και στο βελβεντο (κυριακή 15 ιουνίου)

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code